Partnerzy wspierający Fundację

Praca Fundacji Przyjaźni WeGirls to inicjowanie i koordynacja działań od zbiórki włosów w sieciach partnerskich salonów fryzjerskich do przekazywania peruk dzieciom, które ich potrzebują. Jest to program długofalowy, a nie jednorazowa akcja. Istotnym celem działania jest także budowanie świadomości wśród społeczeństwa, że taki program istnieje i że poprzez taki gest można realnie komuś pomóc odzyskać pewność siebie w procesie leczenia. Do współpracy zaproszone zostały sieci salonów fryzjerskich w całej Polsce.  W celu promowania idei i budowania świadomości programu fundacji wśród klientów, salony te zostały wyposażone w materiały informacyjne  oraz materiały ułatwiające uczestnictwo w programie, jak certyfikaty, instrukcje, ulotki, koperty zwrotne oraz woreczki umożliwiające zbiórkę włosów i przekazania ich na ten szczytny cel.  Z salonów przekazywane są one do współpracującej z Fundacją perukarni Rokoko, skąd trafiają do dzieci oczekujących na peruki.

W tych salonach nas wspierają

Lista w uzupełnieniu.